Hundefoder

Kan man få leveret hunde foder gratis, og lige til døren ?

Ja, du kan få leveret sund kvalitets hunde-foder lige til døren med madbussen

Kan man stole på kvaliteten af madbussen's hundefoder ? 

Ja, vi står inde for vores mærker. Vores foder er ikke bare valgt udfra de store mærker som kaster en masse penge efter reklamer...

Kan man få leveret hunde foder gratis, og lige til døren ?

Ja, du kan få leveret sund kvalitets hunde-foder lige til døren med madbussen

Kan man stole på kvaliteten af madbussen's hundefoder ? 

Ja, vi står inde for vores mærker. Vores foder er ikke bare valgt udfra de store mærker som kaster en masse penge efter reklamer, vi ved at vores hunde venner vælger hundefoder udfra kvalitet og pris, derfor har vi bevist heller ikke de mærker her i web buttiken. 

Hvorfor vælger vi at levere hundefoder ?

Fordi vi elsker vores kæledyr og derfor ønsker vi det bedste for dem, for når vores hunde eller katte er sunde og glade, så smitter det helt naturligt af på os mennesker, og giver vores humør et pift. Denne synergi effekt mellem hunde og mennesker har eksisteret i mange årtusinder.

Hvad kan vi gøre for sundheden ?

Den sunde og glade hund fås ved at give hunden opmærksomhed, leg og god kvalitets hundefoder. Madbussen leverer lige til jeres hoveddør, så slipper i for at slæbe den tunge pose hele vejen fra butikken.

Hvor kommer foderet fra ?

Vores hunde foder af mærket Symply pet foods stammer fra England. Det er stadig ganske nyt, men der har været lavet flere test af foderet i Danmark siden starten af 2011, og disse viser at vi virkelig har fat i noget rigtigt godt hundemad. Symply hunde foder er til gavn for alle størrelser og racer, vores test viser tydeligt at pelsen bliver bedre og hundene trives. Den bedste start er som hvalpefoder. Vores Senior/ light kost giver ny energi til de gamle hunde, og hjælper de overvægtige hunde med at smide de sidste kg, uden de får for lidt næring under deres slanke kur. Der er ligeledes en serie af Large breed foder, med lavt protein indhold, dette er til gavn for racer med behov for kvalitets foder med tilskud til led og knogler, samt et lavt indhold af proteiner.

Fra England kommer også vores andet mærke Canagan pet food (Canagan hunde foder) MadBussen har solgt Canagan hundefoder i flere år, da vi havde importen fra England til Danmark og Sverige, I dag er der kommet ny mand på sagen vedr udbredelsen af foder mærket Canagan, MadBussen forhandler dog stadig foder mærket, Canagan er er et tør barf hunde foder produkt, et foder produkt i verdens kasse. Så er man på jagt efter det ypperste i hundefoder verden eller skal man foder med de bedste råvare i hunde maden, så er Canagan et kart valg. Canagan produceres af Symply pet food, derfor er det ingen skam at vælge det billigere produkt, De Englænder som står bare Canagan har jo deres sjæl i Symply pet food og er ophavs mænd bag begge opskrifter.

Hvorimod, Sportsmans pride er gammelt kendt mærke som stammer fra USA, men nu er vores gamle kvalitets mærke, produceret i Tyskland. Foderet som mange hunde og katte har levet godt af i mange år. Med disse mærker dækker vi hele spekteret af hundemad, så vi har med garanti det rigtige foder til netop din hund. Du kan også finde kattemad hvis du har en kat som skal have en sund kost.

Vi har da også nye mærker på hylderne

Vores nyeste mærker, Dado, Herritage, Proformance, Profine og Sam's Field

Det er altid muligt at finde gode priser på vores hundefoder, flere mærker tilbydes med rabat ved køb af flere poser. Her ved spare vi lidt på transport prisen, til glæde for dem  som handler ind til mere en hund, eller til den beviste bruger af hundemad.

Viabill 

Vores aftale med ViaBill, giver mulighed for at betale sin foder 14 dage efter bestilling, dette giver en gratis kredit og der er tillige mulighed for at dele betalingerne op over flere gange, så når tilbudet er der, skal man blot springe på.! 

Ernæring

Protein: Den absolut vigtigste byggesten for både hunde og mennesker. Hunden har brug 22 forskellige proteintyper (aminosyrer), 12 af disse kan hunden med selv producerer, men de sidste 10 skal hunden have igennem sin kost. Alle vores produkter indeholder naturligvis disse proteiner af den bedste naturlige kvalitet.

Kulhydrater: Hundens vigtigste energikilde er kulhydrater, dette er energi til kroppen som benyttes ved leg, gå ture, ja, al bevægelse. Det er ens for hunde som mennesker at kulhydrat mængden skal være i overensstemmelse med aktivitetsniveauet, samt af god kvalitet. Hvis du vælger ud fra vores foderkategorier, får i med garanti hundefoder med en god energi balance til jeres hund.

Fedtstof: I de rigtige mængder er gode fedtstoffer sunde. Både hunde og mennesker benytter fedt som en energi kilde på samme måde som med kulhydraterne, men derudover indeholder fedt også en masse stoffer som vi har brug for som byggesten. Hjerte, hjerne, nyrer, pels er blandt de dele som har brug for gode fedtsyrer som omega 3-6 med flere. Madbussens hunde-foder indeholder de anbefalede mængder af disse fedtstoffer.

Kalorier: Det samlede antal af kalorier i hundemaden skal være proportionelt med hundens aktivitets niveau, ellers tager hunden på i vægt. Følger i anvisningerne i vores kategorier og den anbefalede mængde, så får i sunde, friske og glade hunde.

Har du kat tilbyder vi også kattefoder af samme kvalitet

Levering af  hunde foder. 

Vores hunde foder pakkes på lager i Brøndby, vi pakker hverdag. Dette sikre en hurtig levering af hundefoder til din dør, vores foder sendes med egen bil i storkøbenhavn, mens resten af landet (Danmark, ørene) dækkes af vore fragt firma VNL De levere på 1-2 dage, så vi kn faktisk holde leveringen på omkring 24- 26 timer når tingene går størkest med fragt firma ind over. Dog skal der regnes med 2 dage. Vi levere samme dag på onsdag i købenahvn, der er de hurtigeste levereinger klartet på under 2 timer. 

Mens afhentninger er klartet på et par minutter, dette har vi flere af vores kunder som benytter sig af. Dog skal dette aftales, så igen kører forgæves. 

MadBussen sætter en ære i flexibel levering og god service. 

Mere

Hundefoder  Der er 80 varer

Underkategorier

 • Muskelhunde

  Hundefoder anbefaling, muskelhunde ?

  Vi anbefaler understående hundefoder udvalg. Til muskelhunde og andre hårdt arbejdende hunde.

  Efter mange års erfaring i og omkring muskelhunde, ved vi der er mange af dem lever et højaktivt liv. Dette kræver selvfølgelig også ekstra energi til musklerne for at bevare kræfter og styrke. Så de understående produkter er udvalgt og testet til racerne og brugt i gennem mange år. • Familie hunde

  Anbefaling af hundefoder til familienhunde ?

  Vores udvalg af hundefoder til familie hunde med normalt aktivitetsniveau.

  foder til alle voksen hunde, som enten er aktive eller mindre aktive. men hvor der forventes skindene pels korte fældnings perioder og sunde hunde.

 • Hvalpefoder

  Søde hvalpe der skal spise hvalpefoder

  Hvalpefoder til hunde

  Giv din hvalp den bedste start

  -med hvalpefoder leveret fra Madbussen.dk

  Hvalpe er som børn små ernergiske væsner der leger og løber omkring dagen lang, og derfor har din hvalp brug for at du fodre den med en god og ernærende hvalpefoder.

  Med hvalpefoder leveret af Madbussen får du en hvalp der hver dag kan starte dagen med den bedste energi til at lege og lære sammen med dig.

  Ved at fodre din hvalp med den rette hvalpefoder sikre du at din hvalp trives, vokser i det rette tempo og forbliver en sund hund i sit voksne hundeliv. Derved er der også gode chancer for at du og din hund kan forblive bedste venner i mange år frem.

  Symply hundefoder ligger stor vægt på at din hund får den mest optimale ernærende og sunde kost en hund kan få. Derfor finder du ingen kunstige konserveringsmidler eller farvestoffer i hundefodret fra Symply Pet Food. Desuden er vores hundefoder gluten fri da en stor del hunde har allergi for kornprodukter. Vores foder til hunde stammer fra England, men er blevet testet i Danmark siden år 2011 og udfaldet af disse tests må vi sige at være stolte af. Madbussens hundemad indeholder alle de rette vitaminer, fedtstoffer og andre nærende produkter som din hund har brug for, for at dens knogler kan voksne i det rette tempo og får at den kan få det bedste udbytte af dens nedarvede gener.

  Din hvalp vokser i en rivende fart og derfor er det vigtigt du vælger den rette kvalitetsfoder til din hvalp. Vi anbefalder at du fodre din charmerende lille hundehvalp med vores hvalpefoder de første 6-8 måneder af hvalpens liv. Derefter kan du over en periode på 2-4 uger stille og roligt vænne din hvalp til at spise vores kost. Specielt udviklet til voksne hunde af mærkerne Symply Pet Food eller Sportsmans pride.

  Hos Madbussen.dk vil vi med vores online bestilling af hundemad gerne hjælpe dig med at holde din hundehvalp sund og glad hele dagen lang. Vores levering er landsdækkende af både hvalpefoder og voksenfoder til hunde.

 • Jagthunde

  Foder for Aktive og veltrænet hunde, hvor form og styrke skal passe sammen.

  Jagt hund med ejer hund fodret med hundemad fra MaBussen

  Gravsøgende hunde

  Jagt med gravsøgende hunde blev brugt længe før skydevåben blev en del af jagten. Den gravsøgende hunds oprindelige opgave var at opsøge blandt andet ræv og grævling som havde søgt ophold under jorden. Nede i de underjordiske gangsystemer skulle jagthunden med truende attitude give hals og holde dyret i skak. På denne måde signalerede hunden til jægerne hvor de skulle begynde at grave sig ned til vildtet. Hunde kunne også jage ræven eller grævlingen ud i et af de rør som endte blindt, som man ofte kan finde i de underjordiske gangsystemer. Her kunne hunden med overbevisende skinangreb spærre for vildtets eneste udvej. Det var under disse forhold de gravsøgende hunde blev skabt. I dag er gravjagt stadig en populær jagtform. Det er vigtigt hundene bliver holdt i topform året rundt, motion er ikke det eneste der er løsningen, vi anbefaler hos madbussen.dk at foderet bliver valgt udfra aktivitets behovet, der kan vælges høj aktiv for i jagt perioder og mindre aktivt foder i pause perioderne.

  Drivende jagthunde

  Drivende jagthunde opsnuser selv den mindste fært af vildt, og hundene fører an i jagten, der vil gå over "stok og sten". Eksempler på hunderacer der tilhører denne gruppe er følgende hunderacer: Basset fauve de bretagne, basset hound, bayersk vildsporhund, beagle, blodhund, dalmatiner, finsk støver, grand basset griffon vendeen, gravhunde (alle tre pelstyper), hamilton støver, petit basset griffon vendeen og strelluf støver

  Stillede jagthunde

  Jagthunden fastholder ("stiller") byttet. Dette foregår ved at hunden gør eller løber rundt om byttet indtil jægeren når frem til vildtet for at dræbe dyret, som kan være en elg eller en bjørn. Eksempler på hunderacer der tilhører denne gruppe er følgende hunderacer: Akita, basenji, finsk lapphund, finsk spids, grand danois, irsk ulvehund, karelsk bjørnehund, norsk elghund, rhodesian ridgeback, skotsk hjortehund, shiba, tysk jagtterrier alle raceren har brug for ordenligt foder og hos Madbussen.dk er der altid lige det rette foder til lige netop din hund.

  Stående jagthunde

  En stående jagthund afsøger terrænet, og når vildtet er opsporet, vil vildtet instinktivt "trykke sig" (ligge sig ned på jorden). Herefter vil jagthunden blive stående og markere vildtet (jagthunden tager stand). Når jægeren kommer op til jagthunden, kommanderes jagthunden til at skræmme vildet ("at støde vildtet") og derved bringe vildtet (fugl eller hare) til at lette eller løbe. Når vildtet er skudt, kan jagthunden så apportere (hente) vildtet. Eksempler på hunderacer der tilhører denne gruppe er følgende hunderacer: Breton, bracco italiano, drentsche patrijshund, engelsk setter, gammel dansk hønsehund, gorden setter, grosser münsterländer, hønsehund, irsk setter, kleiner münsterländer, pointer, spinone, vizsla og weimaraner

  Alle hunderacerne er højaktive racer, som for det meste af tiden vil kunne spise højaktivt foder og gerne med ekstra glocosamin og msm for deres led og knogle opbygning.

  Stødende og apporterende jagthunde

  De apporterende jagthunde kan anvendes til at drive klapjagt, en form for jagt hvor vildtet drives af en menneskekæde mod de ventende jægere. Med mellemrum sendes jagthunden så ud for at apportere det nedlagte vildt. Den anden form for jagt som de apporterende jagthunde kan anvendes til er, at de "rejser vildtet" (får fugl eller hare) til at lette eller løbe. Når vildtet er skudt, kan jagthunden derefter apportere vildtet. Eksempler på hunderacer der tilhører denne gruppe er følgende hunderacer: Amerikansk cocker spaniel, cocker spaniel, curly coated retriever, chesapeake bay retriever, clumber spaniel, engelsk springer spaniel, flatcoated retriever, golden retriever, irish water spaniel, kooikerhondje, labrador retriever, nova scotia duck tolling retriever, sussex spaniel og welsh springer spaniel.

  Her på vores webside er der et væld af foder mærker, vi står inde for dem alle, ellers var de ikke på vores side. Vi elsker hunde og ønsker dem kun det bedste, det er vores opfattelse at fodring er den vigtigste vej til et sundt hundeliv.

   

 • Brugshunde

  Foder for Aktive Brugshunde, hvor form styrke og mentalt overskud skal gå op.

  Der skal det rigtige foder til, for hundene kan levere de opgaver og løsniger vi kræver.

  schæferhund spiser hundemad og hundefoder fra Madbussen med gratis levering i StorKøbenhavn

  rottweiler spiser hunde foder fra madbussen med levering i københavn
 • Small Breed

  Small Breed

  For Familie hunde i små størrelser, vi har fra Symply pet foods fået Small Breed, denne foder er specialt fremstillet til små hunde, fremstillet på de bedste ingridienser og fremstillet i små foder bider.

  Cairn terrier spiser foder fra Symply smaal breed serien

  West highland white terrier spiser Small breed foder fra Symply pet foods

 • SPORTSMAN'S PRIDE

  Sportsman's pride hudefoder

  hundefoder leveret fra MadBussen Gratis Naturligvis

  Hundefoder fra Sportsman's Pride har været hos MadBussen i ca. 10 år. Sportsman's Pride har i 2012 udviklet en nye Sonior & Light hundemad til at dække det stigende behov for slanke og senior foder til hunde,som marked efterspørger.

  Der findes hundemad og foder i en lang rørke af mærker. Hos madBussen.dk føre vi kun de produkter vi kan stå inde for, vores mærker er følgende Symply Pet Food, Canagan;Sportsman's pride, Heritage hundefoder, Dado hundefoder. Alle vores vare og produkter sendes eller leveres Gratis naturligvis.

 • SYMPLY PET FOOD

  Symply pet food, hundefoder giver din hund den bedste kost til et sundt og kostrigt liv.

  Symply pet foods hundefoder, er fremstillet i England, efter meget høje kvalitets krav, alle produkterne i serien er fremstillet af varer fra England, med undtagelse af ris, da det af naturlige årsager ikke produceres i England.

  Symply hundefoder er fremstillet uden hvedegluten, da flere og flere hunde får allergi for kornprodukter. Der er heller ikke anvendt farvestoffer eller GMO produkter og ydermere har Symply pet foods også fravalgt brugen af kunstige konserveringsmidler såsom BHT, BHA og ethoxyquin.

  Vi er i MadBussen stolte over vores nye produkt, som har vist fine resultater.

  Symply tilbydder hunde foder i høj kvalitet til glæde for både din hund og dig selv. Er du både ejer af hund og kat, så se nærmere på vores kattefoder her.

  Madbussens store udvalg, er naturligvis klar på lager, og kan bringes til din dør indenfor få dage. Katte og hundemad online til dig som har travlt i hverdagen, eller gerne vil læne dig tilbage og få leveret dit kæledyrs kvalitets foder.

  Der findes hundemad og foder i en lang rærke mærker. Hos madBussen.dk fører vi kun de produkter vi kan stå indenfor, vores mærker er følgende: Symply Pet Food, Canagan; Sportsman's pride, Heritage hundefoder, Dado hundefoder. Alle vores varer og produkter sendes eller leveres, og dette er naturligvis GRATIS.

 • CANAGAN

  Kornfri foder

  Vores længe ventet tør barf hundefoder, er kommet til Danmark.

  Her er tale om hundefoder i verden klasse bygget efter ideer om ulve og vilde hundes behov for råvare, her er ingen fyldprodukter. Men kun nøje udvalgte råvare. Derfor indeholder Canagan over 60% kød, i hver pose du køber. Canagan hundefoder er mere end det bare kød her er valget at kødindholdet også kommer af og fra kvalitet dyr med ordenlig bagrund, men kødet i Canagan er ikke den eneste ingrediens som ulven har brug for – fra planteriget er tilsat en masse friske grøntsager, frugter og en masse urter, der alle er til for for deres kendte gode egenskaber.

  Vi er i MadBussen de første som fik foderet til Danmark, hundefoderet er dog efter et apr år på vores hænder skiftet til en ny dansk importør. Priserene er derfor blevet rettet en del siden, vi har derfor måtte omlægge priserne på vores vare så de følger maked, vores trofaste kunder vil i denne forbindelse stadig blive behandlet med kvalitets service og rabatter efter de tidligere aftaler, for hos madbussen er kunderne og hundene centrum.

  Der findes hundemad og foder i en lang rærke af mærker. Hos madBussen.dk føre vi kun de produkter vi kan stå inde for, vores mærker er følgende Symply Pet Food, Canagan, Sportsman's pride, Heritage hundefoder, Dado hundefoder. Alle vores vare og produkter sendes eller leveres Gratis naturligvis.

  MadBussen.dk står for leveringen af hundefoder til Sjælland, Jylland, fyn

  NATURENS BEDSTE INGREDIENSER

  Der, hvor Canagan virkelige skiller sig ud, er i kvaliteten af kød og fisk, som vi vælger at bruge til vores foder. Eftersom hunde er kødædere, kan de nemmere optage næring fra kød, så vi har valgt kød, der er sundt, lækkert og har masser af ernæringsmæssige fordele.

  HVORFOR VÆLGE KORNFRIT?

  Korntyper så som majs, hvede og byg er blevet sat i forbindelse med hundeallergier med symptomer fra alt som dårlig mave og irriteret, tør hud. Selv hvis din hund ikke har allergi, har disse kornsorter så godt som ingen ernæringsmæssig værdi, men findes alligevel i størstedelen af hundefoder.

  Hver eneste ingrediens i Canagan er blevet nøje udvalgt for at give din hund den bedst mulige ernæring.

  Hunde, som alle kødædere, er biologisk ude af stand til fuldt ud at fordøje kortsorter som majs, hvede og byg. Det er, fordi de ikke har enzymet amylase i deres spyt, hvilket bidrager til at nedbryde disse stivelseholdige kulhydrater.

  Vi har fjernet alle typer korn fra vores opskrifter for at skabe et foder, der er fuldt ud ernæringsmæssigt tilgængeligt.

 • HERITAGE

  HERITAGE hundefoder

  Vi har fået det nye Engelske hundefoder mærke HERITAGE på lager.

  HERITAGE Adult, Growth, Sensitive og Senior & Light fremstilles af Gilbertson & Page LtD - der har produceret hundefoder siden 1875.

  Deres serie består af Super Premium foder, med masser af naturlig konserveret kylling, lam og fisk som hovedingredienser.

 • DaDo hundefoder

  DADO HUNDEFODER

  Høj kvalitet uden kompromis

  DADO er det nye komplette og afbalanceret udbud af hunde foder, der opfylder de ernæringsmæssige behov hos alle racer i alle livets faser.

  Beskrivelse

  De højeste standarder med hensyn til kvalitet, hygiejne og sikkerhed er sikret gennem den eksklusive brug af naturlige, ikke genetisk modificerede ingredienser (GMO-fri), kød fra sunde dyr beregnet til fødevarer forbrug, løbende kontrol og prøvetagning i hele produktionsprocessen og sporbarhed af enhver produktion parti.

  Alle formuleringer indeholder:

  - Kylling, hav fisk og lam, der som eneste proteinkilder er især indiceret til deres allergivenlige egenskaber;

  - Proteinfibre at regulere tarmfunktion;

  - Omega 6 og Omega 3 fedtsyrer optimalt afbalanceret for at sikre en tyk og skinnende pels sammen med en sund hud.

  - Beskyttende vitaminer og sporstoffer med høj biotilgængelighed for at styrke af immunforsvaret og for generel velbefindende.

  Der findes hundemad og foder i en lang rørke af mærker. Hos madBussen.dk føre vi kun de produkter vi kan stå inde for, vores mærker er følgende Symply Pet Food, Canagan, Sportsman's pride, Heritage hundefoder, Dado hundefoder. Alle vores vare og produkter sendes eller leveres Gratis naturligvis.

 • Slanke foder

  Slanke foder til hunde

  MadBussen.dk har en række slankefoder produkter til hunde, som alle er komplet fuldfoder, der hjælper den overvægtige hund med at gå ned i vægt. Det høje fiberindhold i slankefoderet, medvirker til at nedsætte optagelsen af energi og øger mæthedsfornemmelsen. Det betyder, at den overvægtige hund kan tabe sig uden at skulle gå markant ned i fodermængde. Madbussens slankefoder til hunde indeholder alle de nødvendige næringsstoffer, som hunden har brug for, mens den taber sig.

  Slankefoderet til hunde tilfører alle de nødvendige næringsstoffer, dog bør hunde under 1 år ikke fodres med slankefoder, men fortsætte på hvalpefoder eller normalt foder indtil de er udvoksede. Vores slankefoder mærker, kan alle anvendes til seniorhunde fra 7- 8 års alderen, men når de overvægtige hunde har nået deres ønskede vægttab, bør der skiftes til normalt foder.

  De valgte protein-, fedt- og kulhydratkilder sikrer gode smagsegenskaber i foderet.

  Det er altid en god ide at øge hundens aktivitetsniveau samtidig med, at der fodres med slankefoder, idet det hjælper med vægttabet.

  Vær opmærksom på, at ikke alle hunde er ens, og der skal tages hensyn til hundens behov, når der fodres med slankefoder. Det anbefales, at følge et vægttabsprogram med regelmæssige kontrolvejninger, for at opnå det bedste resultat. Dette kan gøres ved at veje hunden i hjemmet, hvis man kender hundes idealvægt. Hvis hunden mod forventning ikke har tabt sig efter 4 ugers fodring med vores slankefoder, kan vi kontaktes for råd og vejledning.

  Slankefoder og hundefoder, hvalpe foder alle produkter leveres i hele landet, vare sendes fra dag til dag. Alle vare kan leveres lige til døren, afsat ved døren. Når du ikke er hjemme, din trykhed for leveret vare, så hundene ikke skal sulte.

 • OPTIMA NOVA

  Madbussen.dk har fået Optima nova hundefoder og kattemad på hylderne.

  Vores produktserie på hundefoder hylden.

  Giver flere valgmuligheder om du på jagt efter kornfrit foder eller kornog risfrit foder.

  Der er ekstra meget kød i foderposerne, faktisk så meget kød at de fleste andre mærker på marked ikke kan være med, så er du på udkig efter et kvalitets katte eller hundefoder produkt. Så samenlign indholdet i dit nuværende foderprodukt med Optimanovas indhold. MadBussen er stolte sælger af OptimaNova serien. 

  Foder der udemærkersig ved det høje indhold af kød og fra vælgelsen af korn produkter, samt brug af kvalitets råvare, sikre vores foder kvalitet er i top.

 • Profine

  Profine SuperPremium hunde foder er udviklet i overensstemmelse med de seneste videnskabelige data om hundes ernæring. Vores primære mål er at levere komplet, balanceret og sikker ernæring, baseret på principper af naturlige råvarer, og med maksimal hensynsfuldhed over for organismen. Kornsorter, som almindeligvis anvendes i produktionen af pet food (f.eks. hvede, byg), har vist sig ikke at være en tilstrækkelig virkningsfuld og effektiv energikilde for hunde. Vores enestående opskrift ”med lavt kornindhold” – sammensætningen af specielt tilberedte kartofler med høj fordøjelighed, tomater og majs, giver hunden rigelig og effektiv energi uden eventuelle bivirkninger (allergier, fødevareintolerance og/ eller fordøjelsesproblemer).

 • Sam's Field hundefoder

  Komplet opskrift, som respekterer hundens naturlige ernæringsbehov afhængigt af deres alder, race, størrelse og deres varierende behov for energi i henhold til aktivitetsniveau.

  De enestående opskrifter med højt indhold af kvalitetskød og animalske proteiner i kombination
  med frugt- og grøntsagsekstrakter og deres funktionelle komponenter, bidrager til optimal fordøjelse og effektiv udnyttelse af næringsstoffer i organismen.

  Tilstedeværelsen af kornprodukter i meget hundefoder, nedsætter fordøjeligheden og gør optagelsen af næringsstoffer i fordøjelseskanalen langsommere.

  Opskrifterne brugt i Sam’s Field er anderledes ved at minimere risici for foderintolerance og andre negative reaktioner på grund af det lave indhold af traditionelle kornsorter – og er derfor en mere sikker
  måde at spise sundt på.

 • First Buddy

  KORNFRIT HUNDEFODER OG KOSTTILSKUD

  First Buddy fremstilles af de allerbedste råvarer der også egnet til menneskeføde. Det er blandt andet indhold som and, kanin, kylling, frisk olie fra vildlaks (ingen kunstige og skadelige farvestoffer), kartofler, ris, ærter, lucerne og krydderurter.

  First Buddy er 100% fri for GMO (genmodificering). Sammensætningen af ingredienser og proteinkilder medvirker til at First Buddy hundefoder er allergivenlig.

  First Buddy hundefoder er tilsat Cikorierod og Bryggeritørgær (Inulin FOS, MOS)* som gavner bakterievækst i mave- og tarmsystemet, og medvirker til at styrke hundens immunsystem, fordøjelse og optagelse af foderet. Dette medvirker til at First Buddy også er et godt foder til hunde med sart mave.

  Inulin FOS: Fructooligosakkarider – kulhydrat med gunstig indflydelse på bifidus flora i tyktarmen.
  *MOS: Mannan-oligosakkarider – bidrager til at sikre en afbalanceret bakterieforekomst
  i tarmene og har en gunstig virkning på fordøjelsessystemets sundhed.
  MOS modarbejder sygdomsfremkaldende bakterier i tarmen og er effektivt til at forebygge diarré og fordøjelses relaterede infektionssygdomme.

  First Buddy hundefoder fås i tre varianter – et Hvalpefoder, et Voksenfoder og et Senior Light foder.

   

  Kosttilskud til hunde med ledproblemer

  First Buddy Joint Mobility er et kosttilskud til hunde med led problemer, der medvirker til fleksible sunde led og en øget bevægelsesfrihed hos hunde med ledproblemer.

  Joint Mobility indeholder 12 specifik udvalgte aktive ingredienser som blandt andet Glucosamin og Chondroitin,  som understøtter genopbygning af ledbrusk, ledvæske og sener i ledet og bidrager til at bevare leds bevægelsesfleksibilitet hos hunden.

  First Buddy Joint Mobility øger mobilitet hos den skadede eller den hårdtarbejdende hund der belaster sine led, hvad enten det drejer sin om jagt, konkurrence eller træning.

 • Hunde Kennel priser

  Har Du hundekennel..?

  Hundefoder med kennel rabat og bonus program fra Symply pet foods

  Så skal du kontakte os, vi yder i samarbejde med Symply pet foods rabat aftaler der kan mærkes på prisen, samt hjælper på hundene. Vores Hvalpe pakker og vores bonus program kan du blive en del af ved at skrive til os. Info@Madbussen.dk "Kennel Rabat"

  Vi ønsker at giver vores Kenneler og opdrættere den bedst hjælp, derfor sætter vi også Link til jeres hjemme sider og kan hvis det ønskes vidre give oplysninger om jeres hvalpe og andre nyheder via voser store netværk eks. via vores Facebook side.

  Så send os mail med hunde Kennel navn og kontakt oplysninger, antal hunde og vi vil hurtig svare tilbage med oplysninger om vores kennel program.

  Så Symply pet foods kan kommer jeres hunde tilgode.

  Hundefoder start pakke for hvalpe ejere

  MadBussen.dk har lavet aftale med Symply pet foods, så der er sundfornuft for hunde opdrættere at give deres nye hvalpe ejere en start pose med hjem til hundehvalpens første dage, sammen med en 12 kg's hvalpe foder af mærket Symply pet foods kommer 5 stk 2 kg's hvalpe foder poser, 2 kg's og 6 Kg's poserne er forsynet med praktisk lynlås lukning så foderet holdes friskt og godt. Så giv dine nye hvalpe ejere den bedste start giv dem Symply start pose med. Her ved kan hvalpene fortsætte deres rigtige kost og derved giver du også hvalpen den bedste start i det nye hjem.

pr. side
Viser 1 - 30 af 80
Viser 1 - 30 af 80