Kattefoder

Kattefoder til kat og killing - alle har krav på kvalitet

Glad killing der venter på sit kattefoder

Gør de små tigre i hjemmet glade og forventningsfulde på næste måltid med kvalitets kattefoder fra madbussen.dk. Alt vores kattefoder indeholder den rigtige næring.

Det søde miauw, de trippende poter på gulvet, kroppen der smyger sig op af dine ben. Det er alt...

Kattefoder til kat og killing - alle har krav på kvalitet

Glad killing der venter på sit kattefoder

Gør de små tigre i hjemmet glade og forventningsfulde på næste måltid med kvalitets kattefoder fra madbussen.dk. Alt vores kattefoder indeholder den rigtige næring.

Det søde miauw, de trippende poter på gulvet, kroppen der smyger sig op af dine ben. Det er altsammen tegn på at din kat er sulten, glæder sig til at få deres katte mad, og er glad for at netop du er dens ven.

Hos madbussen syntes vi at din kat skal have gode sunde måltider, og vi har derfor sammensat et udvalg af rigtigt godt kattemad.

Killinger har meget energi og skal bruge ekstra mange byggesten og meget brændstof, derfor anbefaler vi vores kattefoder til killinger - her er der nemlig garanti for den korrekte sammensætning af proteiner, kulhydrater og sunde fedtstoffer.

En anden fordel ved at handle hos madbussen er at vi leverer din ordre lige til hoveddøren, så du slipper for slæbet.

Er du også en stolt ejer af hund, og vil forkæle med kvalitets hundemad eller hvalpefoder har vi også et stort udavlg af dette. Ligesom din kat har brug for en sund og nærende kattefoder, er dette ligeså vigtigt for din hund. Du kan se mere om vores hundefoder af mærket Sportsmans Pride somer en kost der tager højde for at din hund ikke bliver overvægtig men i stedet holder sig slank og flot. Vi tilbyder også gluten fri kost til din hund som er allergivenlig samt uden farvestoffer. se nærmere på de forskellige typer Symply pet food hundefoder som vi tilbyder.

Mere

Kattefoder  Der er 10 varer

Underkategorier

 • Sportsmans pride Kattemad

  Med kattemad fra Madbussen.dk får du en sund og veltilpas kat

  Din kat har behov for en nærende kost så den sammen med dig kan nyde livet, lege, nusse og gå på opdagelse.

  Du har ansvaret for at den trives og har energi til at udforske verden omkring den. Derfor bør du vælge en kattemad der indeholder alt det dit kæledyr har brug for.

  Katte er aktive og livlige dyr, og de har derfor brug for en nærende kost som er spækket med alt det næring den har brug for. På hylderne i madbussen finder du kattemad af mærkerne Sportsmans Pride og DaDo kattemad.

  Vores produkter kommer fra England, men er siden 2011 blevet testet her i Danmark. Med de positive resultater som disse tests viste, sikre vi at din kat får den rette og nærende foder, som den har brug for. Vi tilbyder kattefoder til både voksenkatte og til killinger.

  Vores mad indeholder en masse gode ting som gør at vores foder passer til alle slags racer. Burmeser, sibirisk skovkat eller en hvilken som helst anden katterace, så garanterer vi at din kat holder sig sund med vores kost. Madbussen.dk sikrer også at dens pels forbliver blød og glansfuld ved at give den de rette vitaminer gennem kosten.

  Katten er et rovdyr som har brug for protein og fedt som bl.a. findes i kød.

  Din kat har brug for en kost der kommer tættest muligt den føde som den ville spise, hvis den levede i naturen. Derfor indeholder vores produkter ingen kunstige farvestoffer, konserveringsmidler og smagsstoffer.

  Madbussen.dk leverer også kvalitets hundefoder lige til døren så du udover at forkæle din kat, også giver din hund den rette hundemad.

  Vi tilbyder nu mange mærker hundefoder og der i balndt vores storsælgende Symplt pet food og Sportsmans Pride, Heritage og DaDo. Alt sammen er selvfølgelig hundemad online, så du nemt og hurtigt kan bestille hos MadBussen.dk og afvente leveringen fra vores bud.

 • DaDo Kat

  DaDo kattefoder

  Et enkelt trin til den ultimative pleje

  At vokse op sund, forblive aktiv og altid har en glat, skinnende pels, det er det din kat har brug for og dermed få en komplet afbalanceret kost.

  Det er derfor, vi er kommet op med DADO, en række letfordøjelige og velsmagende kattefoder, formuleret til at opfylde de ernæringsmæssige krav hos hver kat efter alder, livsstil og specifikke behov.

  Beskrivelse

  Brugen af kun naturlige og ikke-genmodificerede (GMO-fri) ingredienser og kød fra sunde dyr, kontinuerlige og konstant kontrol og prøveudtagning langs hele produktionskæden, og sporbarhed af hvert parti sammen sikre de højeste standarder for kvalitet , hygiejne og sikkerhed i dette foder.

  Alle formuleringer indeholder:

  Tørret kød, hydrolyserede proteiner, hvor den lave molekylvægt gør dem letfordøjelige, velsmagende og anti-allergifremkaldende, prebiotiske fibre for at fremme velfungerende tarme; Omega-6 og Omega-3 fedtsyrer i et optimalt forhold for en blank pels og sund hud , lavt magnesium indhold og kontrol af urin-pH (6-6,8) for at holde systemet sundt og effektivt, beskyttede vitaminer og sporstoffer i biotilgængelig form for styrke det naturlige forsvar og hjælpe med at holde kroppen i almindelighed godt helbred.

  • Tørret kød
  • Single protein
  • Gluten fri og optagelsesevne på op til 90 %
 • OptimaNova

  OptimaNova 

  NYHED HOS MADBUSSEN

  Nu har vi Optima Nova Holistisk kattefoder din kat vil elske det! Optima Nova holder en holistisk kattefoder serie med udgangspunk korrekt naturnær kost, som gengiver det en rigtig kat vil spise i naturen.Med stort kødinhold sikres en velsmagende foder, hvor frisk kød blades med tørret, herved opnår de mere end 60% kød i kattemaden. Kattens stammer fra de kendte vilde katte derfor ville deres fødevalg i naturen også ligge op af vildkattes spisevaner som eks. løver, tigre og leoparder, som mest af alt er kødædere fra naturen. Hvis dine katte levede i vildmarken, ville de ernære sig ved frisk, fedtfattigt og proteinrigt kød. 
Viser 1 - 10 af 10
Viser 1 - 10 af 10