Madbussen's Hundeblog

Hund i Fokus: Labrador Retriever

27. May, 2017

Labrador retrieveren er en godmodig og alsidig race, som særligt er kendetegnet ved dens rolige og menneskekærlige sind, at den er forholdsvis smidig og adræt, og er særlig god til at svømme.

Labrador retrieveren er velegnet som familiehund og er...

Hund i Fokus: Cairn Terrier

27. May, 2017

En Cairn Terrier er en hunderace af typen terrier. Det er en af de ældste terriere, og den er oprindelig fra det skotske højland, hvor den blev brugt til at fange byttedyr, der havde gemt sig i stenbunker. Det engelske ord cairn betyder 'stendysse'.

En...

Kæmpe forskelle i kvalitet af kattemad – vælger du det bedste?

21. May, 2017

Kattemad findes i mange variationer. Prisforskellene på de forskellige kattemadsmærker er til at tage at føle på.  Men som med alt andet, er der naturligvis også her en sammenhæng mellem pris og kvalitet, når det drejer sig om

Hund i Fokus: Border Collie

19. May, 2017
Border Collien er en af de mest intelligente hunde i verden. Den er en mester inden for agility, og den er utrolig lærenem. Den kræver meget motion, så man skal være sikker på at man vil bruge meget tid på at...

Hund i Fokus: Cockerspaniel

11. May, 2017
Cockerspaniel (også English Cocker Spaniel) er en af mange hunderacer af typen spaniel. Den minder meget om American Cocker Spaniel selvom den som jagthund er nærmere Field Trial Springer Spaniel og Engelsk Springer Spaniel.

Da det er en glad hund har den også øgenavnet "merry cocker". Navnet cockerkommer fra woodcock der...
Sale

Ikke tilgængelig

Udsolgt


Fragt fra. 35 kr. (Gratis v/ køb over 499 kr).