Hund i Fokus: Labrador Retriever

Skrevet den 27. May, 2017
Hund i Fokus: Labrador Retriever

Labrador retrieveren er en godmodig og alsidig race, som særligt er kendetegnet ved dens rolige og menneskekærlige sind, at den er forholdsvis smidig og adræt, og er særlig god til at svømme.

Labrador retrieveren er velegnet som familiehund og er kendt for at være glad for børn og venlig mod fremmede, og for at være god til at omgås andre hunde og komme godt ud af det med andre kæledyr.

Labradoren er samtidig lydhør og arbejdsom, og i stand til at yde en stor og stabil indsats i arbejdssituationen. Den kræver derfor en del aktivering og motion for at fungere optimalt.

Labradoren anvendes pga. sin alsidighed, lærevillighed og kvalitet som arbejdshund til en lang række funktioner: som jagthund (særligt til vandapportering af fugle), tjenestehund for politi og redningstjeneste, samt som servicehund for blinde og handicappede, særligt i USA og Danmark.

Labrador retrieveren har generelt set færre adfærdsproblemer end stort set alle andre hunderacer i Danmark. Særligt problemer med aggression mod børn og frygt for fremmede ses yderst sjældent hos labradoren, sammenlignet med andre hunderacer

Labrador elsker mad, men maden skal også være sund og nærende. Hos MadBussen finder du både sundt nærende og velsmagende hundefoder.Hundemads anbefaling fra MadBussen.dk

Madbussen anbefaler vi Symply Pet Foods og Sportsman's Pride:

Sale

Ikke tilgængelig

Udsolgt


Fragt fra. 35 kr. (Gratis v/ køb over 499 kr).