Hund i Fokus: Golden Retriever

Skrevet den 01. May, 2017
Hund i Fokus: Golden Retriever
Golden retriever er en relativt populær britisk hunderace af mellemstore hunde, kendetegnet ved deres gyldne pels farve der tæller alle gyldne eller creme nuancer, men ikke helt hvide eller rødlige typer.

Racen tilhører gruppen af retrievere, deriblandt også Hovawarten og Labrador retrieveren, og den har ligesom de andre et naturligt instinkt for at hente såvel nedskudte fugle under jagt som kastet legetøj. Den har et middelhøjt aktivitetsniveau og er ofte også en god svømmer.

Men det var netop med jagt brug i tankerne at Golden Retrieveren blev fremavlet i Storbritannien i 1800-tallet - dens gode lugtesans og forsigtige bid gjorde den velegnet til at nedspore og tilbagebringe byttet, men i dag bruges den pga. dens rolige og venlige sind primært som familiehund, men også i forbindelse med redningsarbejde og som bombe- eller narkohund.

Hundemads anbefaling fra MadBussen.dk

Hos Madbussen.dk anbefaler vi Symply Pet Food’s Symply - Kalkun & Ris  samt Symply - Lam & Ris , Sportsman`s Pride - Maintenance samt Sportsman`s Pride - Adult

Husk vi har også mange gode naturlige godbidder i webshoppen.
Sale

Ikke tilgængelig

Udsolgt


Fragt fra. 25 kr. (Gratis v/ køb over 499 kr).