Hund i Fokus: Rottweiler

Skrevet den 07. July, 2017
Hund i Fokus: Rottweiler

Rottweiler er en stor og kraftig hund med muskuløs kropsbygning, skulderhøjden for hanner er 60-68 cm og for tæver er skulderhøjden omkring 55-63 cm. Brystpartiet er bredt og hoved samt nakke er kraftige. Den tætte og noget grove pels er som oftest sort med rustrøde, tan aftegninger. I type synes rottweileren at minde om oldtidens molosser.

Racen skulle sikre kvæg og deres ejere mod bl.a. tyve og er tidligere blevet kaldt slagterhunden fra Rottweil, enten fordi kvæghandlerne ofte også var slagtere, eller pga. hundens bidske adfærd over for tyve.

I begyndelsen af 1900-tallet, forsvandt behovet for kvægvogterhunde og racen var ved at forsvinde, men fra år ca. 1910 begyndte man at anvende rottweilere som politihunde, og racen blev snart en bredt anvendt brugshund.

I dag er rottweileren også en populær familiehund; den kræver dog en konsekvent opdragelse og aktivering.

Vi ved i MadBussen at rottweiler har krav på ordentligt hundefoder, for en rottweiler skal havde sund og nærende hundemad / hundefoder hvis den skal holdes sundt og rask i mange år. Den fysiske form afhænger af foderet og derfor anbefaler vi at man fordre med hundefoder der er specialt lavet til højaktive hunde. Hos Madbussen kan du f.eks. vælge mellem:


Værsgo min bedste ven, hundemaden er leveret fra MadBussen.dk.

Sale

Ikke tilgængelig

Udsolgt


Fragt fra. 25 kr. (Gratis v/ køb over 499 kr).