Kæmpe forskelle i kvalitet af kattemad – vælger du det bedste?

Skrevet den 21. May, 2017
Kæmpe forskelle i kvalitet af kattemad – vælger du det bedste?

Kattemad findes i mange variationer. Prisforskellene på de forskellige kattemadsmærker er til at tage at føle på.  Men som med alt andet, er der naturligvis også her en sammenhæng mellem pris og kvalitet, når det drejer sig om kattemad. Selvom foder-producenterne følger de samme internationale standarder for hvordan sammensætningen af kattemad bør være, så drejer det sig i høj grad også om valg af råvarer, samt råvarernes kvalitet og friskhed.

Det billige kattemad fra supermarkedet eller discountbutikken, medfører ofte at den daglige madration skal være en del større for at opretholde din bedste vens vægt og sundhed.  Kattefoder af høj kvalitet giver en meget bedre balance, hvor den daglige ration er mindre, hvilket også medfører et mindre resultat i kattebakken.   

Hos Madbussen har vi nøje udvalgt kattemad i høj kvalitet fra Sportsmans Pride der har en optimeret sammenhæng mellem kvalitet og pris.  

Sportsmans Pride Super Premium kattemad til voksne katte og killinger består af udvalgte kvalitetsråvarer og en sammensætning af mineraler der er optimeret således, at det forebygger urinvejssten hos katten. Et kattefoder, der sørger godt for din kats sundhed. Det er et meget populært kattefoder hos rigtig mange danske katte og killinger.

Sportsmans Pride Super Premium kattemad kan bestilles på www.madbussen.dk med lynhurtig levering fra eget lager.

Sale

Ikke tilgængelig

Udsolgt


Fragt fra. 35 kr. (Gratis v/ køb over 499 kr).