Hundemad og kattemad online

Nu slipper du for at slæbe de tunge sække med hundemad og kattemad hele vejen fra butikken til dit hjem

Ved køb af hundemad online bliver det meget nemmere for dig, at fodre din hund med sund kvalitetsfoder. Madbussen.dk vil gerne hjælpe dig til at få en lettere hverdag, ved at levere hunde foder direkte til din dør. Vi har naturligvis også hvalpefoder så de kan få en god kost fra start

Det eneste du skal gøre er at finde den mad til din hund som passer til din hund og bestille, derefter går der ikke længe før at Madbussen eller vores bud banker på din dør. Vi kan, hvis De ønsker dette, sætte deres hundemad eller kattemad hvor de ønsker, så budet ikke går forgæves. Dette betyder at varer leveres og ikke tages retur på ruten. En service vi tilbyder vores kunder for at sikre foderet bliver leveret hurtigt og let. 

MadBussen anbefaler medlemmer af DKK eller Dansk Kennel Klub at benytte vores hundefoder mærke for at give hundene de bedste betingelser fra hvalpe- Senior. MadBussen.dk er med hele vejen. 

Levering af hundemad


Madbussen leverer lige til din dør. Her ved sikre vi billigt hunde foder fra vores madbus kører rundt i hele Storkøbenhavn, og til resten af Danmark benytter vi VNL-Distribution. Vi sender foderet afsted med fragt alle hverdage i dagtimerne. Tirsdag, onsdag og torsdag leverer Madbussen.dk til din dør i aftentimerne. Weekend udbringning er også en mulighed ved akut mangel på foder, for hos Madbussen.dk kommer kæledyrene i første række!

Sikker betaling


På madbussen.dk er det sikkert og nemt at købe hundemad online.  Du kan betale med Visa, Dankort eller via Bankoverførsel.  Beløbet for dine varer bliver først trukket, når dine varer er pakket og på vej hjem til dig. Data der sendes i forbindelse med din betaling er krypterede, og kun PBS kan læse disse data. Hverken MadBussen.dk eller andre har mulighed for at læse disse data.

Vores foder mærker


Madbussen.dk udbyder online foder til hunde og kattefoder af mærkerne Symply Pet Food og Sportsman’s Pride.

Symply Pet Food stammer fra England, men er siden 2011 blevet testet og resultaterne af disse tests ser rigtig gode ud. Folkene bag Simply hundefoder har over 40års erfaring I arbejdet med hunde og ernæring. Kærligheden til deres kæledyr har drevet dem til at udvikle deres eget hundefoder og kattefoder.  Symply Pet Food ligger stor vægt i kun at bruge naturlige ingredienser i deres foder, og der er derfor ikke tilsat nogle konserveringsmidler, kunstige farvestoffer og tilsætningsstoffer.  Siden vi begyndte af sælge Symply Pet Food her på Madbussen.dk, har vi fået rigtig gode tilbagemeldinger fra kunder. Kæledyrene er vilde med vores online hundemad!

Sportman’s Pride er udviklet specielt til hunde med et højt energiniveau.  Med et protein indhold på 26%, et fedtindhold på 18% og mange andre gode ingredienser, sikre Sportsman’s Pride at din hund kan holde sig aktiv og koncentreret hver dag.

Canagan tørbarf hundefoder er topklassen inden for foder til hunde, her er tale om tørbarf foder for hunde der skal havde det bedste, for hunde elskere som ønsker kun det bedste for deres hunde, hundefoderet leveres i lækre poser af 12kg, de er fyldt med de bedste råvare, der kan blandes, unden brug af ris eller kornprodukter. Canagan foder produceres i England er verdens bedste foder producent for Symply pet foods UK

HERITAGE hundemaden er ligledes fremstillet i England, landet som er kendt for en meget høj standart for hundefoder produktion, foderet af mærket Heritage bliver fremstillet af GILPA UK. 

Mere info: 

Bor du i Storkøbenhavn, kører vi personligt ud til dig og afleverer din ordre; befinder du andetsteds i det danske landskab, bliver din ordre sendt med Post Danmark.

At købe god og sund hundemad har aldrig været nemmere, bestil din hundemad online med det samme!

Til menneskets mest trofaste ven er kun det bedste godt nok.

Motion og leg med ens hund er begge vigtige ting at huske, hvis man gerne vil have en glad og sund hund, men ordentlig mad er og bliver det vigtigste. Ligesom vi mennesker bliver dovne, trætte og tykke af for meget junkfood og slik, har hunde det på samme måde med hundemad, som ikke er af den fornødne kvalitet.

Her på siden kan du være sikker på at der altid er tale om kvalitetsfoder, lige meget hvilken kategori din hund hører til. Vi kan blandt andet tilbyde Symply hundefoder, som bliver produceret under strenge kvalitetskrav. Alle råvarerne bliver dyrket lokalt i hjemlandet England, (undtagen ris, da det ikke ligefrem er nemt at gro på engelsk jord) hvilket skåner miljøet i forhold til at transportere råvarerne hjem fra alle verdenshjørner.

Vi har altid en håndfuld kategorier at vælge mellem, så hvad end du har en muskelhund, jagthund eller en hundehvalp med vokseværk, har vi det rette kvalitetsfoder til dig.

Personlig levering i Storkøbenhavn og omegn – VNL i resten af landet


Når du køber hundemad hos os får du det sendt til døren, uden at du skal betale for levering. Du behøver altså ikke frygte halvskjulte beløb som gør produktet væsentlig dyrere – den pris du ser for varen, er den du betaler, og ikke en krone mere.